Reprezentačné večery AKS

​V priebehu rokov sa členom AKS podarilo nielen túto akciu v hlavnom meste Slovenskej republiky zaviesť a vniesť ju do širokého povedomia slovenskej verejnosti, ale spraviť z nej, tiež i vďaka jej mimoriadnym a vždy kreatívnymi scenárom spojeným s veľkou módnou prehliadkou, jednu z najprestížnejších spoločenských akcií roka, ktorou sa každoročne otvára nová Zimná sezóna a sezóna novej módnej tvorby.

Prekrásna hudba z celosvetovo úspešného historického televízneho seriálu Game of Thrones – Hra o tróny v hudobnom prevedení saxafón nás v závere roka 2018 pôsobivo a symbolicky uviedla do otvorenia ďalšieho slávnostného večera Asociácie kožušníkov Slovenska, ktorý bol slávnostný nielen tým, že slovenská asociácia kožušníkov si v tomto roku pripomínala 15. výročie svojho založenia, ale predovšetkým chcela osláviť a vzdať poctu ľudskému umu a ľudskej zručnosti, bez ktorých by nevznikli už v pradávnych dobách žiadne remeslá, pričom k tým najstarším, a v minulosti i najrozšírenejším a do dnešných dní jestvujúcim, patrilo a patrí práve kožušníckeho remeslo, o čom svedčí i vzácny písomný doklad o prvom košickom kožušníckom cechu už z roku 1307.

I v roku 2018 predstavila AKS v bratislavskom hoteli SAS RADISSON BLU CARLTON viac ako 140 najnovších modelov nových módnych trendov sezóny Zima 2018/2019. V mene usporiadateľov sprevádzala prítomných hostí a zástupcov médjí celým večerom veľmi obľúbená a populárna herecká dvojica  pani Karin Olasová a pán Přemysel Boublik.